Sjuksköterskor till Akuten

Sista ansökningsdag: 2017-11-30   

Publicerades: 2017-10-31

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Stockholms bästa akutmottagning söker just nu sjuksköterskor som har hunnit arbeta minst 2 år, gärna inom akutsjukvård!

Vad är det bästa med att jobba som sjuksköterska på akutmottagningen på Capio S:t Göran? Det har vi frågat Johanna, Kattis, Thomas och Sanne, som jobbar här:

Johanna: Jag tycker ju att det bästa med akutsjukvården är ju att man får träffa OTROLIGT mycket olika människor och man får träffa dem i olika livssituationer, vissa sjukare än andra, och att få ta hand om dem och rå om dem när de är som sjukast. Även att det kan vända från 0 till 100 på 20 minuter, så är det fullt ös, det är det bästa som finns. Man är aldrig beredd på hur dagen ska se ut. 

Kattis: Det roligate är att man får träffa så mycket olika typer av människor och att ständigt få bli utmanad.

Thomas: Det som gör att jag trivs med att jobba på akutmottagningen, det är kollegorna. Det är ett otroligt roligt gäng och vi jobbar väldigt tajt, undersköterskor, sköterskor och läkare och vi jobbar alltid mot samma mål. 

Sanne: Jag har fantastiska kollegor! Du får jobba i team och med olika professioner varje dag, så vi lär av varandra, varje dag. 

Akutmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus tar emot vuxna patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Sjukhuset är Stockholms mest centrala akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet akuta patienter.

På akutmottagningen jobbar vi med ständiga förbättringar i det vardagliga arbetet. Som medarbetare finns möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det är korta beslutsvägar och vi prövar gärna nya lösningar.

Vi har en välkomnande personalgrupp, ett öppet klimat och en omväxlande miljö. Hos oss arbetar du treskift dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med det akuta omhändertagandet och som vill vara med i vårt viktiga teamarbete. Vi vill att du har arbetat som legitimerad sjuksköterska i minst 2 år och känner att du är redo för nästa steg hos oss. Erfarenhet av akutsjukvård eller som specialistsjuksköterska i akutsjukvård är meriterande.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad, Tel:08-5870 2933

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.