Sjuksköterskor till MAVA, tillsvidare och vikariat

Sista ansökningsdag: 2017-05-30   

Publicerades: 2017-05-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker legitimerade sjuksköterskor till MAVA för arbete tillsvidare, längre vikariat eller sommarvikariat.

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning för patienter med förväntat kort vårdtid. MAVA består av 20 vårdplatser uppdelat på 12 MAVA platser, 4 platser på bröstsmärteenheten (BSE) samt 4 intermediärvårdsplatser (IMA). Inom MAVA finns en tydlig och naturlig kompetensutvecklingsplan. På avdelningen finns möjlighet till telemetriövervakning samt på BSE även ischemiövervakning av hjärtat. De vanligaste inläggningsorsakerna är hjärtobservation, arytmier, infektioner, kronisk obstruktiv lungsjukdom, intoxikationer, diabetes, med mera.

På vår intermediärvårdssal (IMA) vårdas patienter med behov av kontinuerlig övervakning. Alla platserna är utrustade med non invasiv ventilator (NIV). Vi behandlar patienter med vasoaktivt stöd samt mäter kontinuerligt invasivt blodtryck via artärkateter när behov finns. Patienterna tas in akut, framför allt från akutmottagningen men även från andra vårdavdelningar och från intensivvårdsavdelningen (IVA). Vårdtiden på IMA varierar allt från några timmar till några dygn med en medelvårdtid på cirka två dygn.

Kvalifikationer

Vi står nu inför utmaningen att expandera. MAVA och vi kommer inom kort att öppna ytterligare 12 vårdplatser och vi söker nu legitimerade sjuksköterskor med intresse för och erfarenhet av akutsjukvård och som ser möjligheter med att delta i vår utökade verksamhet och i vårt ständiga förbättringsarbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individull lönesättning.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Mona Joffsvik, mona.joffsvik@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-05-30

Arbetsgivarens referensnummer: A677472

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com