Sjuksköterskor till MAVA

Sista ansökningsdag: 2018-05-06   

Publicerades: 2018-03-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker legitimerade sjuksköterskor till MAVA för tillsvidareanställning. MAVA är en medicinskakutvårdsavdelning för patienter med akut insjuknande med förväntad kort vårdtid. MAVA består av tre flöden. MAVA-flödet, BSE-flödet (bröstsmärteenheten) samt IMA (intermediärvårdsavdelning)

Patienterna som vårdas hos oss har medicinskt behov och med möjlighet till både arytmi ochischemiövervakning. De vanligaste inläggningsorsakerna är bröstsmärta, arytmier, infektioner,andningsbesvär, intoxikationer och diabetes. Patienterna tas in akut, framför allt från akutmottagningen men även från andra vårdavdelningar och från intensivvårdsavdelningen (lVA).

För att få variation och bred medicinsk kompetensutveckling roterar du som sjuksköterska mellan våra tre flöden. Som person är du positiv och ser möjligheter. Du trivs med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner.

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas enligt sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catrin Bergler/Vårdenhetschef, Tel:08-58703033, catrin.bergler@capiostgoran.se

Charlotta Paulsson/Vårdenhetschef, Tel:08-58702997, charlotta.paulsson@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25