Skötare till avdelning

Sista ansökningsdag: 2017-11-30   

Publicerades: 2017-10-31

Om oss

Capio Psykiatri är en av de största privata vårdgivarna inom psykiatrisk specialistvård i Sverige. Verksamheten bedrivs på 18 platser i fem landsting via tidsbestämda vårdavtal och ackrediteringar för fritt vårdval. Capio Psykiatri behandlar patienter inom vårdområdena allmänpsykiatri, beroende medicin och ätstörningar.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?
Vi söker vikarierande skötare till avdelningen.

Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser där det bedrivs abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.
På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Som anställd får du goda förmåner och tillgång till eget gym i huset

Arbetsuppgifter; I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal, provtagning och dokumentation i Take Care.

Kvalifikationer; Vi söker dig som är utbildad skötare med godkänt betyg från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Villkor: Vikariat cirka 1 år, 85%, nattjänstgöring.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 85%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Andersson, Enhetschef, Tel:08-684 00 309

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.