Skötare/boendestödjare/behandlingsassistent

Sista ansökningsdag: 2018-12-29   

Publicerades: 2018-11-30

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Psykiatri har fått förtroendet att på uppdrag av Linköpings kommun bedriva boendestöd och personligt stöd för vuxna med missbruks och/eller psykiatrisk problematik. Verksamheten startade 2018-01-01 i centralt belägna lokaler på Snickaregatan

Arbetsuppgifter

Boendestöd är en central insats för att människor skall kunna klara av att bo i ett eget boende. Vi söker dig som vill arbeta som boendestödjare i en verksamhet som ger stöd till vuxna personer med missbruks och/eller psykiatrisk problematik. Boendestöd är ett socialt och pedagogiskt stöd i hemmet och närmiljön. Stödet bygger på delaktighet och utformas individuellt i en genomförandeplan tillsammans med den enskilde. Arbetets syfte är att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv, att ingå i en social gemenskap och att uppnå delaktighet i samhället.

Arbetsuppgifterna är komplexa och varierande samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka arbetet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med personer med missbruks och/eller psykiatrisk problematik. Du är utbildad undersköterska, skötare, pedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig.

Arbetet kräver att du är lyhörd och ansvarstagande. Det är viktigt att du kan anpassa arbetssätt utifrån de behov som finns eller uppstår. Du måste kunna jobba självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid. Tillträde snarast.
6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Hilding Joachim, Tel:072-2303019

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.