SOMMAR - sjuksköterskor till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2019-03-24   

Publicerades: 2019-02-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Har du bestämt var du ska jobba i sommar? Capio S:t Göran är ett litet sjukhus - med ett stort hjärta och nära mellan medarbetarna. Vi vill ge dig ett lyft i din karriär - låta dig växa och utvecklas.

Vi söker dig som är sjuksköterska - på jakt efter nya utmaningar under våren, i sommar eller senare i höst.

Om avdelningen/kliniken:

På Hjärtkliniken vårdas patienter med hjärt-och kärlsjukdomar, i både det akuta skedet, och med efterföljande rehabilitering, kontroller och förebyggande vård. 

Hjärtkliniken är organiserad i tre flöden: arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi. 

- Till arytmiflödet hör vårdavdelning 31 arytmi (11 slutenvårdsplatser) och pacemakeroperation. Vanliga diagnoser på avd 31 arytmi är t ex hjärtrytmrubbningar, förmaksflimmer och oklar svimning. Majoriteten av patienterna har telemetriövervakning. Avd 31 tar emot både akuta och elektiva patienter. 

- Till sviktflödet hör vårdavdelning 31/33 svikt (sammanlagt 22 slutenvårdsplatser) och EKO verksamhet. På avdelningarna vårdas huvudsakligen patienter med hjärtsvikt och vård efter hjärtinfarkt, hjärtutredningar och behandlingar. Här finns också möjlighet till telemetriövervakning.

- Till ischemiflödet hör Hjärtintensivvårdsavdelningen (HIA) bestående av 10 vårdplatser med möjlighet till kontinuerlig övervakning av hjärtat och andra viktiga parametrar. Här vårdas patienter med akuta hjärtbesvär som t ex misstänkt eller fastställd hjärtinfarkt, kärlkramp, hjärtsvikt, rytmrubbningar, hjärtsäcks- eller hjärtmuskelinflammation som är i behov av tät övervakning och behandling.

Vi arbetar med ständiga förbättringar kring vårdkvalitet, patientsäkerhet och arbetssätt - vi vill alltid ge ännu bättre vård. All personal deltar i förbättringsarbetet och vi tar gärna emot förbättringsförslag från våra patienter. Vi sätter patientsäkerhet och kvalitet högt så syftet är att nå en så bra vård som möjligt med en god arbetsmiljö för personalen och bra vårdmiljö för våra patienter.

Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska hos oss har du en central roll i mötet med våra patienter. Du har ett stimulerande och varierande arbete där din kunskap och kompetens värderas högt. Hos oss arbetar grundutbildade sjuksköterskor samt sjuksköterskor med olika typer av specialistkompetens.  

Avdelningarna är organiserade enligt teamvårdsmodellen - sjuksköterska, läkare och undersköterska arbetar i ett team om 2-4 patienter. Vi arbetar med behovsstyrd rond som innebär att vi rondar en patient i taget utifrån patientens prioriterade behov, dvs den mest akut sjuka först. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och meriterande är om du har några års arbetserfarenhet efter examen men är inte ett krav. Du trivs bäst i en öppen och kommunikativ miljö där samarbete är viktigt.

Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare - det är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter.

Personalbostäder

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset. Läs mer här.

Vi läser CV:n och bjuder in till intervjuer löpande, vilket innebär att vi anställer kontinuerligt från och med nu. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

I filmen nedan hör du en av våra medarbetare berätta om det bästa med att jobba här på Capio S:t Göran, och hur sommaren är på sjukhuset.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2858

Sara Dahlin, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 1180

Ritva Carlsson, Vårdenhetschef, Tel: 08-5870 1149

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28