SOMMAR - sjuksköterskor till Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2019-03-24   

Publicerades: 2019-02-22

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

 Har du bestämt var du ska jobba i sommar? Capio S:t Göran är ett litet sjukhus, men med ett stort hjärta, och nära mellan medarbetarna. Vi vill ge dig ett lyft i din karriär, där du får växa och utvecklas.

Nu söker vid dig som är sjuksköterska, och som är på jakt efter nya utmaningar under våren, i sommar eller senare i höst.

Arbetsbeskrivning
Capio S:t Görans Sjukhus har under lång tid profilerat sig med en hög neurologisk kapacitet, kompetens och kvalitet. Nu söker vi fler kollegor då vår verksamhet är ständigt växande.

Neurologiska Kliniken

Den neurologiska kliniken består av avdelningarna 32 SIVA, 32 NIMA och 33 NAVE, totalt 35 vårdplatser, samt den neurologiska mottagningen. Vi vårdar allt från urakuta strokelarm och specifik övervakning till planerade inläggningar och utredningar. De vanligaste diagnoserna bland våra patienter är stroke, TIA, epilepsi, yrsel, parkinson, MS och inflammatoriska tillstånd i nervsystemet

I nuläget är vi ca 80 sjuksköterskor och undersköterskor. Vi strävar efter en bra fördelning mellan kön, ålder och mångfald.

Om arbetet som sjuksköterska hos oss

Som sjuksköterska arbetar du på alla tre avdelningarna. Förutom vårdlag med patienter kan du som sjuksköterska ha rollen som akut strokesjuksköterska, ha ansvar för elektiva patienter eller jobba som mottagningssjuksköterska på vår neurologiska mottagning.

Som sjuksköterska har du hand om sex till sju patienter tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar treskift enligt vår förmånliga poängmodell, där vi tillämpar önskescheman efter personalens önskemål. För den som önskar finns möjligheten att bara arbeta natt.

Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Kontakta oss gärna för att ställa dina frågor eller för att komma och hospitera hos oss en dag. Som nyanställd sjuksköterska får du tre veckors inskolning och mentorskap för stöttning och uppföljning.

Välkommen till ett fantastiskt team på Neurologiska kliniken!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom neurologi.

Personalbostäder

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset. Läs mer här.

Vi läser CV:n och bjuder in till intervjuer löpande, vilket innebär att vi anställer kontinuerligt fr o m nu. Vänta därför inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

I filmen nedan hör du en av våra medarbetare berätta om det bästa med att jobba här på Capio S:t Göran, och hur sommaren är på sjukhuset.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

David Landberg, t f Vårdenhetschef, Tel:08.58701158

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28