SOMMAR - undersköterskor till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2019-03-24   

Publicerades: 2019-02-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Har du bestämt var du ska jobba i sommar? Capio S:t Göran är ett litet sjukhus - med ett stort hjärta och nära mellan medarbetarna. Vi vill ge dig ett lyft i din karriär - låta dig växa och utvecklas.

Vi söker dig som är undersköterska - på jakt efter nya utmaningar under våren, i sommar eller senare i höst.

Om avdelningen/kliniken:

På Hjärtkliniken vårdas patienter med hjärt-och kärlsjukdomar, i både det akuta skedet, och med efterföljande rehabilitering, kontroller och förebyggande vård. 

Hjärtkliniken är organiserad i tre flöden: arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi. 

- Till arytmiflödet hör vårdavdelning 31 arytmi (11 slutenvårdsplatser) och pacemakeroperation. Vanliga diagnoser på avd 31 arytmi är t ex hjärtrytmrubbningar, förmaksflimmer och oklar svimning. Majoriteten av patienterna har telemetriövervakning. Avd 31 tar emot både akuta och elektiva patienter. 

- Till sviktflödet hör vårdavdelning 31/33 svikt (sammanlagt 22 slutenvårdsplatser) och EKO verksamhet. På avdelningarna vårdas huvudsakligen patienter med hjärtsvikt och vård efter hjärtinfarkt, hjärtutredningar och behandlingar. Här finns också möjlighet till telemetriövervakning.

- Till ischemiflödet hör Hjärtintensivvårdsavdelningen (HIA) bestående av 10 vårdplatser med möjlighet till kontinuerlig övervakning av hjärtat och andra viktiga parametrar. Här vårdas patienter med akuta hjärtbesvär som t ex misstänkt eller fastställd hjärtinfarkt, kärlkramp, hjärtsvikt, rytmrubbningar, hjärtsäcks- eller hjärtmuskelinflammation som är i behov av tät övervakning och behandling.

Vi arbetar med ständiga förbättringar kring vårdkvalitet, patientsäkerhet och arbetssätt - vi vill alltid ge ännu bättre vård. All personal deltar i förbättringsarbetet och vi tar gärna emot förbättringsförslag från våra patienter. Vi sätter patientsäkerhet och kvalitet högt så syftet är att nå en så bra vård som möjligt med en god arbetsmiljö för personalen och bra vårdmiljö för våra patienter.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska hos oss har du en central roll i mötet med våra patienter. Du har ett stimulerande och varierande arbete där din kunskap och kompetens värderas högt.

Avdelningarna är organiserade enligt teamvårdsmodellen - sjuksköterska, läkare och undersköterska arbetar i ett team om 2-4 patienter. Vi arbetar med behovsstyrd rond som innebär att vi rondar en patient i taget utifrån patientens prioriterade behov, dvs den mest akut sjuka först. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Din bakgrund: Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du trivs bäst i en öppen och kommunikativ miljö där samarbete är viktigt.

Vi läser CV:n och bjuder in till intervjuer löpande, vilket innebär att vi anställer kontinuerligt fr o m nu. Vänta därför inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

I filmen nedan hör du en av våra medarbetare berätta om det bästa med att jobba här på Capio S:t Göran, och hur sommaren är på sjukhuset.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2858

Sara Dahlin, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 1180

Ritva Carlsson, Vårdenhetschef, Tel: 08-5870 1149

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterskor sökes till ny palliativ klinik i Sollentuna
Capio Palliativ vård
2019-06-01
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska sommarvikariat
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-05-11
Samordnare till Fysiologiska kliniken
Fysiologiska kliniken
2019-05-05
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Psykiatri
2019-05-03
Föräldravikariat undersköterska
Capio Vårdcentral Slussen
2019-05-01
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
Undersköterska för sommarvikariat/timanställning
Capio Geriatrik
2019-04-28