Sommarvikarie reception - Capio Vårdcentral Grästorp

Sista ansökningsdag: 2018-05-20   

Publicerades: 2018-04-20

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är en välfungerande vårdcentral i den lilla kommunen Grästorp, med 5600 listade patienter mitt i Västra Götaland. Här finns allt under samma tak: psykolog-, läkar- och sköterskemottagning, BVC, rehabilitering, MVC (tillhör Närhälsan) och medicinsk fotvård. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper, liksom hög tillgänglighet till psykolog, för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Som ensam vårdcentral i kommunen har vi även ett nära och naturligt samarbete med kommunens socialtjänst, skola m fl.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en receptionist för sedvanligt receptionsarbete på vårdcentral. I arbetet ingår uppgifter såsom att ta emot patienter, posthantering, scanning mm under perioden v25-33. Första veckan introduktion.

 

Kvalifikationer

Vi sätter stort värde på serviceanda, samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Datavana krävs.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2018-08-17

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: timlön

Tillträde: v 25

Kontaktperson Capio

Tina Hogbäck, verksamhetschef, Tel:0733-33 83 11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2018-12-19
Läkarsekreterare/Vårdadministratör
Capio Vårdcentral Berga
2018-12-13
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Lund S:t Laurentiigatan
Capio Citykliniken Lund S:t Laurentiigatan
2018-12-09
Medicinsk sekreterare, Dialys-/Njurmedicin
Capio Lundby Närsjukhus
2018-12-05
Medicinsk sekreterare till Capio Hälsocentral Brynäs
Capio Hälsocentral Brynäs
2018-11-30
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2018-11-25
Receptionist
Capio Vårdcentral Lidingö
2018-11-23