Specialistsjuksköterska- vård av äldre, avd 62

Sista ansökningsdag: 2018-04-16   

Publicerades: 2018-03-16

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka vårdar svårt sjuka patienter i alla åldrar i deras hem. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som inte går att bota. De geriatriska avdelningarna vårdar äldre och kroniskt sjuka människor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu specialistsjuksköterska med inriktning mot vård av äldre till vår avdelning 62. Vi tror att du är en trygg och erfaren sjuksköterska som arbetat några år inom akut eller geriatrisk slutenvård. Vi värdesätter din kunskap i våra kvalitets och förbättringsarbeten på såväl avdelnings- som kliniknivå. Du samarbetar med klinikens övriga specialistsjuksköterskor.
Tjänsten omfattar också arbete som sjuksköterska på avdelning 62 dag, kväll och helg. Tiden du specifikt arbetar med kvalitetsförbättringsarbete omfattar ungefär en dag/vecka, varierande beroende på vilka kvalitetsarbeten/projekt som pågår. Vi ser ett stort värde i att du arbetar både kliniskt och med avsatt tid för förbättringsarbeten. I specialistsjukskötersketjänsten värdesätter vi därför högt dina kliniska färdigheter i kombination med din förmåga att se,kommunicera och genomföra förbättringar.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Specialistsjuksköterska inom vård av äldre. Aktuell erfarenhet som sjuksköterska inom akut- och/eller geriatrisk slutenvård.

Förmågor och färdigheter

Vi söker en trygg och inspirerande person som vågar tänka nytt. Du gillar att förbättra och göra saker lite bättre än de redan är. Vi kallar det att "skruva i vardagen". Du har förmågan att se förbättringsområden och att inspirera dina kollegor för att tillsammans göra vår omvårdnad ännu bättre!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 37 tim/v

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-08-01

Kontaktperson Capio

Mari Andersson, Tel:08 7186212

Facklig företrädare

Jussi Väistö, Tel:08 7186151

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.