ST-läkare allmänmedicin - Capio Vårdcentral Orust

Sista ansökningsdag: 2018-03-05   

Publicerades: 2018-02-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vi finns i Henån, vid väg 160, söder om ön. Under början av 2018 flyttar vi till nya lokaler ca 2 min bort. Idag är ca 8 400 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett stabilt gäng på ca 35 medarbetare.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare på en vårdcentral en bit från storstaden kommer du att få uppleva en mer stimulerande och varierande vardag på ditt arbete.

Du kommer att få vara med och utveckla vårt nya akutteam i det nya gemensamma läkarrummet där varje läkare har sin arbetsplats när de inte är i patientmöten. Det inbjuder till nära samarbete, god gemenskap och ökade möjligheter till kunskapsutbyte.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med intresse för primärvård. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och att du har intresse för mänskliga möten. Vi värdesätter laganda samt förmåga och viljan att ta egna initiativ.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting så erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter, där du kommunicerar på ett tydligt sätt.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Hitta hit

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Julia Fridell, Bitr. verksamhetschef, Tel:0722-00 54 46

Malin Mårin, ST-läkare, verksamhetschef, Tel:0709-37 47 13

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Underläkarvikariat inför ST i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Sävja
2019-04-01
ST-läkare allmänmedicin till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2019-03-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-03-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Årsta
2019-03-30