ST-läkare i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Ringen

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-01-31

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med drygt 28 000 listade patienter och cirka 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och har låg personalomsättning. Vi arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision – att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av att påbörja din specialisttjänstgöring i allmänmedicin. Vi erbjuder en positiv och utvecklande lärandemiljö där du får god handledning och stöd att utvecklas i din roll. 

Förutom allmänläkarmottagning har vi tilläggsuppdrag för barn och unga med psykisk ohälsa och välfungerande sköterskeledda mottagningar inom astma-/KOL, diabetes, osteoporos och hjärta-/kärl. Via vår tjänst Capio Ringen Online kan patienterna få hjälp digitalt när så är möjligt och fysiskt när det behövs. Det hjälper oss att prioritera utifrån vårdbehov. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Capio erbjuder god löneutveckling för ST-läkare (lönestege) och interna ST-läkarnätverk och ST-dagar utöver de utbildningsinsatser som anordnas för alla ST-läkare inom region Stockholm. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Stora möjligheter till egen utveckling.
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten.
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka.
  • Flexibla arbetsförutsättningar.
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar.
  • En arbetsplats med tydliga mål där vi prioriterar kvalitet och service.


Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation. Tillsammans med oss vill du arbeta för en god vård av hög kvalitet och du ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmåga och vilja att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Carlgren, Tel:susanne.carlgren@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Underläkarvikariat inför ST i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Sävja
2019-04-01
ST-läkare allmänmedicin till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2019-03-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-03-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Årsta
2019-03-30