Steriltekniker till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2018-10-28   

Publicerades: 2018-10-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Är du steriltekniker som vill ha en fartfylld och spännande vardag i ett härligt team?

Beskrivning

Steriltekniska avdelningen har idag 12 anställda och tillhör organisatoriskt Centraloperation på Anestesikliniken.

Steriltekniska avdelningen servar Centraloperation, mottagningar och vårdavdelningar på sjukhuset. Vi arbetar idag 40 timmar per vecka, dagtid men det kan på sikt förändras.

Arbetet består av instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt att färdigställa instrument/instrumentuppsättningar. Arbetet på avdelningen är tekniskt och kvalitetskrävande. Verksamheten är självständig och starkt lagstyrd. Vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att personalgruppen lyfter och arbetar aktivt med förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer

Du är utbildad steriltekniker alternativt undersköterska som har en utbildning/erfarenhet från arbete på annan sterilteknisk avdelning.

Utmärkande för dig är att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du har datavana, är noggrann och har en förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt en hög hygienisk medvetenhet.

Stundtals är arbetstempot högt och du bör kunna hantera omväxlande arbetstempo. Pga många lyft bör du ha en god fysik. Därtill ser vi gärna att du har ett serviceinriktat förhållningssätt då vår verksamhet har ett nära samarbete med sjukhusets andra verksamheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få kontakt med dig - varmt välkommen med din ansökan!
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.