Tandläkare till Veberöd

Sista ansökningsdag: 2018-11-01   

Publicerades: 2018-10-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Tandvård bedriver sin verksamhet i Veberöd, Sjöbo och Ystad.

Vi söker nu en tandläkare till vår klinik i Veberöd.

Kliniken ligger centralt i Veberöd och är under uppbyggnad.

Bemanningen består i dagsläget av en Tandläkare, Tandsköterska och Tandhygienist 1 dag per vecka men vi tänker att verksamheten under snar framtid vuxit sig så pass stor att vi erbjuder service 5 dagar/vecka.  

Vi arbetar med journalsystemet Opus. 

Tjänstgöringsgrad : diskuteras enl. önskemål

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst skall vara legitimerad Tandläkare med några års erfarenhet.

Då endast Du och Din Tandsköterska samt Tandhygienist 1 dag/v(i dagsläget), arbetar i Veberöd tänker vi att ni tillsammans med er samlade erfarenhet och kunskap ska bygga upp, driva och utveckla kliniken. Detta ställer krav på kommunikationsförmåga, ödmjukhet samt ett flexibelt och prestigelöst tänkande.

Gärna erfarenhet av delegerat arbete.

Som person ser vi att du utmärker dig genom din talang för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer. I din yrkesroll och som person inger du förtroende och känner ansvar för att patienten får den bästa möjliga vård. Vi ser även att du är flexibel och anpassningsbar med en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: enligt ök

Lön: fast

Tillträde: Enligt ök.

Kontaktperson Capio

Marie Strömblad, Tel:0705-090 387

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.