Teamledare till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2018-11-04   

Publicerades: 2018-10-06

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med på vår resa med att utveckla digifysiska vårdtjänster?

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande.

Vi söker nu en teamledare till Capio Go. Du blir en i teamet som tillsammans med medicinskt ansvarig läkare erbjuder stöd till verksamhetschefen och verkar för att utveckla våra tjänster och ser till att patienterna får en säker och ändamålsenlig vård av god kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som teamledare

  • Teamledare för sjuksköterskor, paramedicinare, barnmorskor
  • Rekrytering
  • Ge introduktion till nyanställda. Ge stöd, vägledning och feedback till medarbetare.
  • Arbeta med fortbildning av våra medarbetare.
  • Följa upp och utveckla samarbetet med våra samarbetspartner.
  • Implementera nya sökorsaker, utarbeta rutiner och manualer.
  • Ansvara för uppföljning och kvalitetsgranskning.
  • Ansvara för kontinuerligt förbättringsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom vården, gärna med någon form av ledarerfarenhet. Du är kreativ och utvecklingsintresserad, har fokus på lösningar och möjligheter och är nyfiken och modig.

Dessutom behöver du ha en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Tjänsten ställer krav på att du kan arbeta strategiskt och ha ett helhetsperspektiv samt att du har förmåga att både kunna arbeta självständigt och att kunna samarbeta.

Service är viktigt för dig och du har erfarenhet av att coacha andra. Du är pedagogisk och har förmåga att beskriva och utbilda/instruera andra samt sprida den kunskap du besitter.

Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en miljö som är under snabb utveckling. Arbetet förutsätter att du har god datorvana och att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

B-körkort är ett krav

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.