Timanställd undersköterska till geriatriken

Sista ansökningsdag: 2018-09-26   

Publicerades: 2018-09-21

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och är beläget på Dalens sjukhus i Enskededalen, nära Globen.

På Capio Geriatrik Dalen vårdar vi äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt- kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Intag sker via ambulans direkt från hemmet, direkt från akutmottagning och på remiss från andra sjukhus och vårdcentraler. Snittvårdtiden är drygt en vecka.

Nu söker vi dig som vill vara med och förändra och utveckla vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Vi på Capio Geriatrik Dalen strävar efter att ha en god förståelse för patientens situation och att kunna se hela patienten. Faktorer som ålder, kön, nationalitet, etnisk bakgrund, civilstånd, boendesituation, arbetsförhållanden etc. skapar helt olika behov för en patient i fråga om hur man vill möta vården för att få det bästa möjliga omhändertagandet. För att uppnå detta strävar vi efter att arbeta så patientnära som möjligt.

Vi arbetar med att kombinera digital teknik och vård, t ex genom att använda oss av laptops för att snabbare journalföra inskrivningar, vitalparametrar och andra aktiviteter. Allt för att frigöra patienttid för vårdteamen. Då det är viktigt för patienten med en helhetsbild över dennes situation så är teamarbetet mycket viktigt, i teamen är alla de vårdande professionerna representerade (undersköterskor, sjuksköterskor, paramedicinare, läkare osv.). Vi arbetar även med en klinikövergripande elektronisk Prio-tavla för och har videokonferensmöten vid kontakt med kommun och primärvård inför samordning vid utskrivning.

Arbetet som undersköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med sjuksköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket betyder att ni tillsammans kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen.

Medicintekniskt så ingår bland annat venprovtagning, katetersättning/hantering, kontroll av vitalparametrar och glukosprovtagning.

Kvalifikationer

Undersköterska, krav på minst två års erfarenhet. 

Ett intresse/erfarenhet av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Villkor

Anställningsform: Timanställning.

Omfattning: Intermittent/Vid behov.

Schemalagd tid: Tvåskift, kvällar/helger.

Lön: Timlön.

Tillträde: Efter överenskommelse. Anställningar sker fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: timanställning vid behov

Lön: Timlön.

Tillträde: Efter överenskommelse. Anställningar sker fortlöpande.

Kontaktperson Capio

Cecilia Billström, enhetschef , Tel:08-68433851

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska med erfarenhet från urologmottagning
Staben Specialistkliniker AB
2019-01-14
Undersköterska till ögonoperation
Capio Läkargruppen AB
2019-01-06
Undersköterska
Capio Novakliniken Borrby
2018-12-29
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Ätstörningscenter AB, Varberg
2018-12-20