Timvikarier till Reception

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-02-14

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och tar det första mötet med våra patienter och besökare. 

I tjänsten ingår kassa, registrering samt information till de som besöker oss.

 Vi söker dig som förstår betydelsen av ett professionellt,  flexibelt och servicemedvetet bemötande och som har erfarenhet av liknande arbete. Du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du behöver också vara stresstålig och ha förmåga att koncentrera dig på flera arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt datorvana.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från serviceyrket och gärna receptionsarbete.

Du ska vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Vi söker timvikarier som kan komma in med kort varsel och sannolikt har en annan huvudsaklig sysselsättning ex studier.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Fredrik Jansson / HR-Chef, Tel:072-1426880

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.