Två vårdenhetschefer till Ortopedkliniken

Sista ansökningsdag: 2019-01-06   

Publicerades: 2018-12-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och skapa en ny ledningsgrupp på Ortopedkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus? Vi söker nu två vårdenhetschefer som vill vara med på en spännande resa.

Ortopedkliniken har 56 vårdplatser och ca 80 medarbetare fördelat på två avdelningar; avdelning 35  som är en akutavdelning och avd 34, en avdelning för elektiv kirurgi.

Vi väljer nu att skapa en ny organisation och utökar ledningsgruppen med ytterligare en vårdenhetschef. Vår nuvarande vårdenhetschef går vidare till en roll som vice verksamhetschef, vilket innebär att vi söker två nya vårdenhetschefer som tillsammans kommer att arbeta med delat ledarskap för kliniken.

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef ansvarar du för bemanning, rekrytering, medarbetarsamtal, schemaläggning och uppfyllelse av arbetsmiljömål.  I din roll har du tillgång till sjukhusets vårdenhetschefsnätverk. Du medverkar i och är också med och samordnar ett antal andra olika råd på sjukhuset. Vidare har du budgetansvar och rapporterar till verksamhetschefen vid Ortopedkliniken.

Kvalifikationer

Du har examen från vårdutbildning på högskolenivå som t ex sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Önskvärt är att du har någon form av ledarutbildning i bagaget, gärna på högskolenivå, men är inte ett krav.

Avgörande är att du har tidigare erfarenhet av arbete inom ortopedi och/eller akutsjukvård. Du har god kunskap om omvårdnad i samband med ortopedisk verksamhet  och har gedigen erfarenhet av arbetsmiljöfrågor.

Du har en mycket god förmåga att hantera olika sorters människor och är en van personaladministratör. God människokännedom, lyhördhet, samarbetsförmåga och förändringsförmåga är egenskaper som kännetecknar dig. Du är öppen, ansvarsfull, modig, nyfiken och är en trygg ledare som är duktig på att delegera och att följa upp, på ett ödmjukt men samtidigt målinriktat sätt.

Ansökan

Vid frågor, hör gärna av dig till nedanstående kontaktpersoner. Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ricard Miedel, Verksamhetschef, Tel:08-58701163

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31
Nattsjuksköterska till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska till endoskopimottagningen
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till avd 20/21B på Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Infektionskliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Akutmottagningen
Akutkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Kirurgklinikens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-03-24