Underläkare till beroendevården på Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2018-02-23   

Publicerades: 2018-01-25

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta med beroendevård hos oss på Capio Maria?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som underläkare i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning. På Capio Maria bedrivs en omfattande akut- och jourverksamhet. Vår akutmottagning är öppen dygnet runt för akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Till akuten hör en intagningsavdelning med 14 observationsplatser. Vi har även en vårdavdelning med 20 akutvårdsplatser där det bedrivs abstinensbehandling. Arbetet är omväxlande med tjänstgöring både på akuten och intaget samt vårdavdelningen.

Som underläkare arbetar du under ledning av leg läkare/specialistläkare. Arbetet består av bedömningar och handläggning av patienter med alla typer av missbruk och beroende. Många av våra patienter har såväl psykiatriska som somatiska komplikationer av sitt missbruk, därmed är arbetet utvecklande och lärorikt. Vi anordnar även underläkarseminarium.

Kvalifikationer: Läkarexamen eller leg läkare. Erfarenhet eller intresse av psykiatri/beroendevård. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har lätt att kommunicera och samarbeta med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor: Tidsbegränsad anställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring dagtid samt jourtjänstgöring.

Ansökan: Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande. Välkommen med din ansökan snarast, men senast 2018-02-23.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala, Enhetschef, Tel:073-901 5301

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Underläkare
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-04-20
Legitimerad läkare/ST-läkare Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-04-14
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-03-26