Underläkare till beroendevården på Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2018-03-27   

Publicerades: 2018-02-27

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta med beroendevård hos oss på Capio Maria?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som underläkare i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning.

Vi söker nu en underläkare till vår öppenvårdsmottagning, som jobbar med utredning och behandling för olika substansbrukssyndrom: alkohol och andra substanser. Självständigt läkararbete under specialistläkarhandledning. Arbetet består av bedömningar, utredningar och behandling.

Kvalifikationer: Läkarexamen eller leg läkare. Erfarenhet eller intresse av psykiatri/beroendevård. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har lätt att kommunicera och samarbeta med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor: Tidsbegränsad anställning, ca 7 månader. Heltid, tjänstgöring måndag - fredag. Tillträde enligt överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Edblad, Enhetschef, Tel:073-901 54 14

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Legitimerad läkare med möjlighet till ST längre fram Capio VC Axess
Capio Vårdcentral Axess
2019-05-16
Underläkare till Onkologsektionen på Capio S:t Görans Sjukhus
Kirurgkliniken
2019-05-05
Legitimerad läkare/ ST-läkare
Capio Citykliniken Halmstad
2019-04-28