Underläkare till Onkologisektionen

Sista ansökningsdag: 2018-06-02   

Publicerades: 2018-05-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På onkologsektionen Capio St Göran arbetar vi med patienter inom bröst, prostata och colorektal cancer: Vi ansvarar för hela vårdkedjan i nära samarbete med kirurger och urologer. Vi har både adjuvanta och palliativa patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en underläkare till onkologsektionen, du ska vara intresserad av onkologi och tycka om teamarbete. Du kommer att ha växlande arbetsuppgifter framför allt på mottagning och på dagvård alltid med stöd av kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med läkarexamen eller som är legitimerad läkare. Det är ett plus om du har erfarenhet av Cosmic, men inget krav. Som person är du noggrann, ansvarsfull och inte rädd för att fråga när situationen kräver. Du har lätt för att samarbete och sätter patientens behov i centrum.

Villkor

Anställningen är ett vikariat juni tom augusti 2018.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2018-08-31

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse i juni

Kontaktperson Capio

Erika Isaksson Friman, Tel:08-58701849

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Vårdcentral för hemlösa söker underläkare för sommarvikariat 2019
Capio Psykiatri
2019-05-24
Legitimerad läkare med möjlighet till ST längre fram Capio VC Axess
Capio Vårdcentral Axess
2019-05-16
Underläkare till Onkologsektionen på Capio S:t Görans Sjukhus
Kirurgkliniken
2019-05-05
Legitimerad läkare/ ST-läkare
Capio Citykliniken Halmstad
2019-04-28