Undersköterska, gärna med erfarenhet från ögonsjukvård

Sista ansökningsdag: 2018-04-01   

Publicerades: 2018-03-05

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Stockholm sedan 1991, de första tio åren hette vi Strandvägskliniken. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Stockholm arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget med gråstarroperationer och ögonmottagning. Förutom det så har vi även privata patienter, inte minst för synfelsoperationerna. Vi har nyrenoverade lokaler på Östermalmsgatan.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning:

Som undersköterska på Capio Medocular lägger du stort fokus på bemötande och hög servicenivå till våra patienter/kunder. Du kommer att jobba i ett härligt team som har kul på jobbet. 

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska kommer du att hjälpa till inne på operationssalen med att passa på sal och sköta sterilen. Du får också förbereda patienterna inför operation. Möjlighet finns att lära sig förundersöka patienterna eller hjälpa till på mottagningen

Kvalifikationer:

vi söker dig med undersköterskeutbildning, gärna med erfarenhet inom ögonsjukvård

Villkor:

vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att du är:

Självständighet
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Energisk
Empatisk
Lojal
Serviceinriktad
Kvalitetsmedveten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Kontaktperson Capio

Anna Engdahl Karlsson, Tel:0709-565464

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-03-14
Sommarjobb undersköterska på Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-03-13
Undersköterska
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-03-10
Undersköterska semestervikariat/timanställning
Capio Geratrik Nacka
2019-03-03
Undersköterska
Capio Vårdcentral Vårberg
2019-02-21