Undersköterska till akutgeriatrisk enhet

Sista ansökningsdag: 2017-12-10   

Publicerades: 2017-11-15

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och är beläget på Dalens sjukhus i Enskededalen, nära Globen.

På Capio Geriatrik Dalen vårdar vi äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt- kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Intag sker via ambulans direkt från hemmet, direkt från akutmottagning och på remiss från andra sjukhus och vårdcentraler. Snittvårdtiden är drygt en vecka.

Nu söker vi dig som vill vara med och förändra och utveckla vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Vi på Capio Geriatrik Dalen strävar efter att ha en god förståelse för patientens situation och att kunna se hela patienten. Faktorer som ålder, kön, nationalitet, etnisk bakgrund, civilstånd, boendesituation, arbetsförhållanden etc. skapar helt olika behov för en patient i fråga om hur man vill möta vården för att få det bästa möjliga omhändertagandet. För att uppnå detta strävar vi efter att arbeta så patientnära som möjligt.

Vi arbetar med att kombinera digital teknik och vård, t ex genom att använda oss av laptops för att snabbare journalföra inskrivningar, vitalparametrar och andra aktiviteter. Allt för att frigöra patienttid för vårdteamen. Då det är viktigt för patienten med en helhetsbild över dennes situation så är teamarbetet mycket viktigt, i teamen är alla de vårdande professionerna representerade (undersköterskor, sjuksköterskor, paramedicinare, läkare osv.). Vi arbetar även med en klinikövergripande elektronisk Prio-tavla för och har videokonferensmöten vid kontakt med kommun och primärvård inför samordning vid utskrivning.

Arbetet som undersköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med sjuksköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket betyder att ni tillsammans kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen.

Medicintekniskt så ingår bland annat venprovtagning, katetersättning/hantering, kontroll av vitalparametrar och glukosprovtagning.

 Kvalifikationer

Undersköterska, krav på minst tre års erfarenhet från arbete på en akutgeriatrisk enhet eller tre års erfarenhet från arbete på akutsjukhus. 

Ett intresse/erfarenhet av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid. En heltid motsvarar 37h/v.

Schemalagd tid: Tvåskift, kvällar/helger. Två helger av fem.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Efter överenskommelse. Anställningar sker fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 37h/v. 100%

Lön: Månadslön.

Tillträde: Efter överenskommelse. Anställningar sker fortlöpande.

Kontaktperson Capio

Ingela Mohlin, enhetschef, Tel:08-684 33841

Daniel Bergström, biträdande enhetschef, Tel:08-684 33843

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska till Capio Hälsocentral Brynäs
Capio Hälsocentral Brynäs
2018-03-31
Undersköterska
Capio Geriatrik AB
2018-03-05
Undersköterska till Capio Läkarhus Lysekil
Capio Läkarhus Lysekil
2018-02-28
Undersköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2018-02-25