Undersköterska till Capio Citykliniken Halmstad

Sista ansökningsdag: 2018-04-28   

Publicerades: 2018-04-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Halmstad är en centralt belägen vårdcentral mitt i Halmstad med närhet till buss, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin, men även specialister inom allmänkirurgi och öron-näsa-hals. Vi har även mottagningar som astma/KOL, diabetesmottagning, en stor sjukgymnastikverksamhet samt psykolog, kurator, arbetsterapeut och BVC. Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller. Vi är idag 50 medarbetare som har hand om ca 13 200 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter på vår läkarmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt.

Övrig information

Semestervikariat v.24-28

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Persson, Tel:0737-46 17 25

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska till ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet)
Capio Geratrik Nacka
2018-12-12
Undersköterska till Capio Göingekliniken Hässleholm
Capio Göingekliniken Hässleholm
2018-12-01
Undersköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2018-11-25