Undersköterska till Capio Vårdcentral Orust

Sista ansökningsdag: 2018-02-05   

Publicerades: 2018-01-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vi finns i Henån, vid väg 160, söder om ön. Under början av 2018 flyttar vi till nya lokaler ca 2 min bort. Idag är ca 8 400 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett stabilt gäng på ca 35 medarbetare.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Till vår enhet söker vi nu en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter som sker på laboratoriet och mottagningen. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus - en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras - en organisation med fokus på utveckling och lärande. Vi håller på att forma ett nytt arbetssätt där undersköterska ingår i akutteamet. Vi ser gärna att du är med och formar detta team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Ett krav är att du har stickvana. Det är en fördel om du har primärvårds erfarenhet. Vi sätter stort värde på serviceanda och samarbetsförmåga samt flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Julia Fridell, biträdande verksamhetschef, Tel:0722-00 54 46

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska operation
Capio Artro Clinic AB
2018-09-30
Undersköterska till Capio Geriatrik Nacka avd 61 och 62
Capio Geratrik Nacka
2018-09-09
Undersköterska till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2018-09-09
Capio Ätstörningscenter AB söker Undersköterskor för tim anställning
Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm
2018-09-07
Undersköterskor sökes till Ortopedkliniken
Ortopedkliniken
2018-08-31
Timanställd undersköterska till geriatriken
Capio Geriatrik AB
2018-08-26
Undersköterska till Capio Vårdcentral Gårda
Capio Vårdcentral Gårda
2018-08-21