Sommarjobb undersköterska på Capio Vårdcentral Ringen

Sista ansökningsdag: 2018-06-15   

Publicerades: 2018-04-18

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med närmare 28 000 listade patienter. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och har låg personalomsättning. Vi arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ta chansen och jobba på vår fina vårdcentral på Södermalm i sommar! 

Du arbetar i hemsjukvården, arbetstid kl 8-16. Du kan även arbeta med planerade mottagningsbesök och drop-in-besök på vårdcentralen om erfarenhet finns.  

Arbetsuppgifter: insulingivning, dosettdelning, blodprovstagning, såromläggning och kompressionslindning, mm. Körkort behövs ej, vi går eller cyklar till våra patienter som bor i närområdet på Söder. Vi har delade semesterperioder så det finns alltid erfaren ordinarie personal på plats under hela sommaren.

Du kan jobba enstaka dagar, heltid eller allt däremellan, du bestämmer!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av att arbeta i hemsjukvård, på mottagning eller i akutsjukvården. Du är van vid att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har god organisationsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: 25 juni 2018

Kontaktperson Capio

Ina El-Sherif, Tel:070-000 08 39