Undersköterska till infektionssektionen

Sista ansökningsdag: 2018-08-31   

Publicerades: 2018-07-31

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify. Vi har ett unikt poänglönesystem med flexibilitet i hur mycket och när du vill arbeta så att du kan påverka din lön.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Vår infektionssektion består av 33 infektionsplatser och 8 internmedicinska platser. Vi håller till i fräscha lokaler i centrala Stockholm på Kungsholmen.

Hos oss ingår du i ett team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal där patienten är en del i teamet. Patientflödet samordnas av vår koordinator.

Vi ses regelbundet för täta,strukturerade avstämningar för att enkelt kunna följa och planera patientens vistelse hos oss. Hos oss är det nära till beslut och du är viktig för att vi ska fortsätta driva utvecklingen av framtidens sjukvård. På sjukhuset tillhandahåller vi vårdnäraservice där förråden, tvätthantering etc. sköts av vaktmästare, köksbiträde och transportörer.

Vi arbetar också efter våra värderingar som är:

  • Du är viktig – din åsikt gör skillnad.
  • Vi är nyfikna och modiga.
  • Vi vill alltid bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som...

har en godkänd utbildning som undersköterska från omvårdnadsprogrammet.
har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg.
behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
har en god samarbetsförmåga.
är serviceinriktad och har patientens behov som utgångspunkt i ditt arbetssätt.
kan arbeta självständigt samt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du ser dig själv som nytänkande och vill vara delaktig i Capio S:t Görans ständiga förbättringsarbete.

Har du frågor så ring gärna för mer information. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Odsvall, Vårdenhetschef, Tel:08-58702526

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.