Undersköterska, Urologienheten

Sista ansökningsdag: 2018-10-31   

Publicerades: 2018-09-18

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Om Urologienheten

På Urologienheten behandlas och diagnostiseras sjukdomar i övre och nedre urinvägar samt i de manliga könsorganen. Vi arbetar i team som består av urologspecialister, urologsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en undersköterska för sedvanliga mottagningsuppgifter. Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och polikliniska operationer.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där service och kvalitet prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av mottagningsarbete.   För dig är samarbete, vänligt bemötande och ett professionellt förhållningssätt en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Anställningsform: Vikariat 1 år

Tillträde: 1 februari 2019

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 t/v

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-02-01

Kontaktperson Capio

Betty Engdahl enhetschef urologi/kirurgi, CLN, Tel:031-657283

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska
Capio Novakliniken Borrby
2018-12-29
Undersköterska
Capio Citykliniken Ängelholm
2018-12-22
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Ätstörningscenter AB, Varberg
2018-12-20
Undersköterska till ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet)
Capio Geratrik Nacka
2018-12-12