Undersköterskor sökes till AVA på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-06-14   

Publicerades: 2018-05-18

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Mitt namn är Eva Granberg och jag är vårdenhetschef på akutvårdsavdelningarna AVA 37 och AVA 21B, på Capio S:t Görans Sjukhus på Kungsholmen i Stockholm.

Tillsammans med mina fantastiska medarbetare driver jag dessa två AVA-avdelningar på Capio S:t Görans Sjukhus med 24 respektive 12 vårdplatser och med intag dygnet runt. Vi söker DIG som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss och arbeta som undersköterska på avdelningen.

 

Om AVA
Hos oss vårdas akuta medicin-, neurolog-, ortoped- och kirurgpatienter med förväntad kort vårdtid. På AVA träffar vi många olika patienter med diagnoser som yrsel, huvudvärk, buksmärtor, appendicit, infektioner eller andningsbesvär. Arbetet på AVA innebär att man som undersköterska hanterar en stor mängd patienter och oförberedda händelser. Det krävs förmåga till snabba bedömningar och ställningstaganden samt flexibla problemlösningar. Arbetet kräver goda kunskaper i omvårdnad av akut sjuka patienter.

Vi arbetar dygnets alla timmar enligt poängmodellen och lägger önskeschema. Förbättringsarbete är viktigt hos oss och vi arbetar ständigt enligt våra värderingar som nämns ovan.

Jag får ofta höra av mina nyfikna och modiga medarbetare att de framför allt trivs på AVA för att de har varierade arbetsuppgifter och lär sig nya saker hela tiden.

Nu är det flera som planerar att studera i höst därför söker vi efter fler kollegor som vill vara med och utveckla våra avdelningar och som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss!

 

Om dig
Du har genomgått undersköterskeutbildning och har erfarenhet av arbete på sjukhus som undersköterska. Du trivs bäst i en öppen och kommunikativ miljö där samarbete är viktigt.

Låter det som något för dig?

Kontakta mig gärna för mer information om tjänsten, Eva Granberg: telefon 08-5870 2808, mejl eva.granberg@capiostgoran.se.

Vi gör urval och intervjuar löpande så dröj inte med din ansökan. Tjänsten som undersköterska tillsätts med start framför allt efter sommaren.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Granberg/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2808.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
SOMMAR: Undersköterska lab och mottagning
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-04-19
Undersköterska
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15
Är du undersköterska och vill bli en del av vårt team?
Capio Geriatrik
2019-04-12
Undersköterska
Capio Vårdcentral Orust
2019-04-11
SOMMAR - undersköterskor till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-03-24
SOMMAR - undersköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - undersköterskor till avd 20/21B på Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-03-24