Uroterapeut som vill vara med och skapa den bästa urologmottagningen sökes!

Sista ansökningsdag: 2018-06-08   

Publicerades: 2018-05-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i fem sektioner: akut-, bröst-, urolog- samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna. På hela kliniken arbetar 200 medarbetare.

På urologisektionens mottagning är vi 6 personer som arbetar. Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas. Det bästa med att arbeta hos oss är att det är fart och fläkt, bra teamkänsla och att vi är ett glatt, kunnigt och trevligt gäng av arbetsglada kollegor med olika kvaliteter. Alla gör alltid sitt bästa och ställer upp till 100% för att hjälpa patienterna. Vi har roligt ihop, är kunskapstörstande och uppskattar ödmjukhet och respekt samt variationen i arbetet och utvecklingsmöjligheterna och att ingen dag är den andra lik. Tillsammans blir vi kompletta och du som uroterapeut bidrar med den sista pusselbiten i vårt team.

Vi söker nu en erfaren uroterapeut för att bygga upp arbetet på vår urologmottagning och på Prostatacancercentrum. Vi har höga ambitioner och vill att vår mottagning skall vara den bästa.

Arbetsuppgifter:
Arbetet på urologsektionens mottagning innefattar bl a: - egen mottagning som omfattar nya remisspatienter, utredning, behandling och uppföljning - konsultverksamhet i slutenvården - urodynamik och LUTS-utredning - bäckenbottenträning - telefonrådgivning - rådgivning till primärvården - utbildningsinsatser inom sjukhuset - studentundervisning - nära samarbete med övriga funktioner på mottagningen, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska med uroterapeututbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, utvecklingsbenägen och självständig. Då arbetet kräver att du tar stort eget ansvar är det en förutsättning att du uppskattar ett högt tempo och kan driva ditt eget arbete.

Vi i teamet tror dessutom att du är en kunnig, pigg, positiv, glad, trevlig och rolig kollega med mycket erfarenhet inom urologi. Du är en utpräglad lagspelare med öppet sinne som tycker att det är kul att jobba. Alla är viktiga men tillsammans är vi bäst! Vi hoppas att du vill bli en av oss och samarbeta tillsammans med oss. Vi ser fram emot att få ta del av dina kunskaper och delar gärna med oss själva av råd/kunskaper till dig. Som uroterapeut hos oss är du en stor kunskapskälla och en viktig nyckelspelare.

Du är lösningsorienterad, ödmjuk och kunskapstörstande och vill ha roligt på jobbet. Respekt och flexibilitet är andra viktiga nyckelord hos oss som vi premierar och vi önskar också att du är lyhörd och ansvarstagande.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.