Uroterapeut till Urologmottagningen

Sista ansökningsdag: 2018-02-22   

Publicerades: 2018-01-23

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i fem sektioner: akut-, bröst-, urolog- samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna. På hela kliniken arbetar 200 medarbetare. På urologisektionens mottagningen arbetar 6 personer.

Vi söker en erfaren uroterapeut för att bygga upp arbetet på vår urologmottagning och på Prostatacancercentrum.

Arbetsuppgifter:
Arbetet på urologsektionens mottagning innefattar bl a:
- egen mottagning som omfattar nya remisspatienter, utredning, behandling och uppföljning
- konsultverksamhet i slutenvården
- urodynamik och LUTS-utredning
- bäckenbottenträning
- telefonrådgivning
- rådgivning till primärvården
- utbildningsinsatser inom sjukhuset
- studentundervisning
- nära samarbete med övriga funktioner på mottagningen, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med uroterapeututbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, utvecklingsbenägen och självständig. Då arbetet kräver att du tar stort eget ansvar är det en förutsättning att du uppskattar ett högt tempo och kan driva ditt eget arbete.

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-58 70 13 56

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.