Utåtriktad och kreativ administratör till kirurg- och urologmottagningen

Sista ansökningsdag: 2018-06-13   

Publicerades: 2018-05-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Här kommer ett gyllene tillfälle för dig som är undersköterska, som älskar människor och som vill arbeta med service och administration!

Arbetsbeskrivning
Du är en i vårt team på kirurgmottagningen och urologmottagningen där du dels möter patienter i vår reception och hjälper dem att känna sig välkomna. Du sköter tidsbokning och deltar i övrigt mottagningsarbete. Dina arbetsdagar kommer att vara mycket varierande med många olika människor och situationer.

Rollen passar dig som tycker om att ta egna initiativ och lära dig nytt, du är kreativ och vill utvecklas och utveckla din verksamhet. Du trivs med att möta patienter och tillmötesgå deras behov.

Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt t o m december 2018.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet från mottagningsarbete. Du bör ha god datorvana.

Du är professionell i ditt yrke och förhållningssätt till patienter. Du tycker om ett varierande tempo och att möta människor med olika behov. Framför allt är du utåtriktad, älskar att möta människor och är en kreativ person som är en doer och ser vad som behöver göras.

Vi ber dig att skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen. Under ansökningstiden gör vi urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
SOMMAR: Undersköterska lab och mottagning
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-04-19
Undersköterska
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15
Är du undersköterska och vill bli en del av vårt team?
Capio Geriatrik
2019-04-12
Undersköterska
Capio Vårdcentral Orust
2019-04-11
SOMMAR - undersköterskor till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-03-24
SOMMAR - undersköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - undersköterskor till avd 20/21B på Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-03-24