Utvecklande systemförvaltare (System Analyst)

Sista ansökningsdag: 2018-01-14   

Publicerades: 2017-12-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus AB letar nu efter en nyfiken och självständig teamplayer till vår förvaltningsgrupp för förvaltningsobjektet Cambio Cosmic.
Du som söker bör ha hög social förmåga för att kunna samarbeta och interagera väl med både kollegor och användare i utvecklingsfrågor, likväl som att du har ett problemlösande sinne och tekniskt intresse för att reda ut utmaningar i driftvardagen.
Vi eftersöker i all välmening inte en "klassisk" systemförvaltare, utan värderar en mer utvecklande och flexibel roll högre; någon som kan hjälpa oss att fortsatt ligga i framkant i utvecklingen av vårdtjänster och tillgänglighet för både våra användare och för medborgare.

Hos oss hittar du en IT-avdelning med många och varierande kompetenser och bakgrunder, men vi har alla samma uppdrag i att lyhört hjälpa verksamheten framåt i framtidens hälso- och sjukvård. Vi är en stabsfunktion på "det lilla stora sjukhuset", vilket innebär att vi drar nytta av att ha bra och nära kontakter med såväl beslutsfattare som de vi är på plats för att betjäna.

Vi är en organisation som värdesätter eget ansvar och initiativförmåga och vi är nogsamma med att poängtera att alla alltid ska göra sitt bästa för att förbättra sin egen och sina kollegors arbetsmiljö kontinuerligt.

Arbetsuppgifter

Utöver att du i ett grundläggande förvaltaruppdrag ansvarar för att hålla system och informationsmängder tillgängliga och riktiga, enligt gällande spårbarhetskrav samt sekretessordning, så deltar du högst aktivt i projekt och utvecklingsarbetet kring systemet och dess kringfunktioner.
Uppdraget innefattar utöver Capio S:t Görans Sjukhus även övriga affärsområden inom Capio AB som använder Cambio COSMIC.

Kvalifikationer

Mycket meriterande är tidigare erfarenhet av och arbete med journalsystemet Cambio COSMIC.
Hälsoinformatik och e-hälsa är ytterligare områden som ses som meriterande.

Vi ser gärna sökande med någon form av hälso- och sjukvårdsbakgrund, men det är inte ett krav så länge som du har ett intresse för vård och att driva utvecklingen inom området! 

Det krav vi har är att du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift.

Villkor

Tjänsten som erbjuds är heltid 100 % och tillträde sker efter överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, Förvaltningschef, Tel:08-5870 2710

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.