Utvecklare och Systemförvaltare inom Business Intelligence & Data Warehouse

Sista ansökningsdag: 2019-02-17   

Publicerades: 2019-01-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vi på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus letar nu efter en driven utvecklare och systemförvaltare inom området för Business Intelligence & Data Warehouse.

Uppdraget och arbetsuppgifter

En av hälso- och sjukvårdsbranschens stora utmaningar är hanteringen av den information som genereras både inom såväl som utanför Vårdgivargränsen.
Hur denna data struktureras och tillgängliggörs är grundläggande för att verksamheten och patienten kan tillgodoses pålitliga system- och beslutsstöd samt bli välinformerade och delaktiga i alla steg. Detta fundamentala arbete är ett av IT-avdelningens uppdrag för att se till att vi på sjukhuset kan fortsätta bedriva verksamhet av högsta kvalitet och att vi upprätthåller vår position som drivande inom framtidens hälso- och sjukvård.

I din roll på avdelningen så kommer du tillsammans med dina gruppkollegor arbeta agilt med förvaltnings- och utvecklingsuppdrag på de plattformar och i de systemlösningar som vi tillhandahåller verksamheten för att strukturera, integrera & kommunicera samt analysera & visualisera data.
Du kommer arbeta mycket nära verksamheten i alla steg från kravanalys till uppföljning.
I gruppen kommer du utöver det gemensamma utvecklingsarbetet också ha en mer tongivande roll inom området visualisering och rapporter, inkluderat allt från processer/standarder till dokumentation/utbildning till strategiska vägval.

Det kontinuerliga förbättringsarbetet, oavsett om det är på individuell, avdelnings- eller sjukhusnivå, förväntar vi oss att du aktivt deltar i.

Kvalifikationer

Formella krav:

Minst 2 års erfarenhet av arbete inom BI/DW (inkluderat något/några branschstandard-rapportverktyg)
Behärska svenska mycket väl i tal och skrift
Behärska engelska väl i tal och skrift

Meriterande:

Högskoleutbildning inom relevant område
Erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård
Erfarenhet av ledning/styrning på gruppnivå (team lead/motsvarande)
Certifiering inom Data Vault
Certifiering inom kravanalys (t.ex. IREB)

Om dig:

Vi söker dig som är strukturerad och initiativrik i det dagliga arbetet. Du är flexibel med en stor verktygslåda inom området och med ett pedagogiskt anlag för att få ut verksamhetsnytta av utvecklingsarbetet du genomför.
Vi vill att du kan sätta tydliga mål både för dig själv och för gruppen och att du gärna leder både dig själv och andra mot dessa mål. Du har lätt för att lära med ett logiskt sinne som gärna samarbetar fram användbara och effektiva lösningar.
Vi kommer ställa höga krav på din förmåga att prioritera och planera din tid, likväl som din sociala och kommunikativa förmåga – i gengäld för din kompetens, nyfikenhet och mod så får du stor utvecklingspotential.

Hos oss värderar vi olikheter högt och vi vill att du instämmer i att bemötande, respekt, förståelse och tolerans är grunden till en framgångsrik och trivsam arbetsplats.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt personliga brev och CV så snart som möjligt: vi arbetar med löpande urval/intervjuer och tjänsten kan därmed komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, rekryterande chef, Tel:08-5870 2710

Maria Wijk, IT-chef, Tel:08-5870 1144

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.