Utveckling som sjuksköterska på Hjärtkliniken!

Sista ansökningsdag: 2018-08-26   

Publicerades: 2018-06-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Utveckling som sjuksköterska på Hjärtkliniken!

Hjärtkliniken är organiserad i tre huvudflöden; arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi.

Hjärtkliniken består av flera enheter i varje flöde. Inom slutenvården vårdavdelningar; diagnostisk- och behandlande verksamhet, inom öppenvård Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Viss dagvård finns och utvecklas vidare.

På Hjärtkliniken är flera professioner anställda; läkare, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Vi söker nu främst sjuksköterskor till våra avdelningar i slutenvården, där möjlighet också finns till rotation mellan olika enheter både i slutenvård och öppenvård.

Arytmiflödet

 • Avd 31 arytmi - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och  behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonvertering och pacemaker. 
 • Pacemakeroperation
 • Dagvård (elkonvertering och pacemaker)
 • Hjärtcentrum Arytmi – specialistäkarmottagning, pacemakermottagning, förmaksflimmer- och antikoagulantiamottagning, patientundervisning

Hjärtsvikt- och vitieflödet

 • Avdelning 31 Svikt - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.
 • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning. 
 • Hjärt EKO - mottagning för öppen- och slutenvårdspatienter
 • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)
 • Hjärtcentrum hjärtsvikt- och vitier Specialistläkarmottagning, hjärtsvikts- och vitiesjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Ischemiflödet

 • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 10 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
 • Coronarangio/PCI-lab
 • Dagvård (coronarangio- och PCI)
 • Hjärtcentrum Ischemi - Specialistläkarmottagning, sekundärpreventionssjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Villkor

Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden!

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid treskiftsarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt.

Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och utveckla Hjärtsjukvård. Du tycker om att arbeta i team och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare, hel- eller deltid.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Tel:08-58702858

Ritva Carlsson, Tel:08-58701149

Sara Dahlin, Tel:08-58701180

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.