Utvecklingsansvarig sökes till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-05-13   

Publicerades: 2018-04-18

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Huvudfunktion
Utvecklingsansvarig (UVA) är klinikens kanal för att få förändring och utveckling i vårdnära system genomfört. UVA stödjer verksamhetschef, linjechefer och delflödesägare i att driva utveckling och användandet av vårdnärasystem för att systematiskt kunna arbeta efter Capiomodellen.

Arbetsuppgifter
Du ingår i Hjärtklinikens stab och stödjer klinikens utvecklingsarbete i vårdnärasystem, du är adjungerad medlem i klinikens ledningsgrupp.

UVA stödjer och prioriterar utveckling och införande av nya funktioner i vårdnära IT system och skapar förutsättning för detta, för att dokumentationen följer CPI och för att resultat från kvalitetsindikatorer går att ta fram.

I den verksamhetsplan som tas fram på kliniken/enheten ska UVA identifiera de områden som berör utveckling eller förändring av VNS och ta fram ett förslag på hur saker kan göras samt vilka resurser i form av tid och personal som behövs för detta. Beslut kring detta tas i klinkledningen.

Arbetet innebär ett nära samarbete med chefer och delflödesägare, Superusers och medarbetare.

UVA samverkar med kvalitets- och ekonomicontroller för framtagandet av material för att systematiskt kunna arbeta efter Capiomodellen och säkerställer att uppföljning och arbetssätt fungerar.

Du ingår även i sjukhusets utvecklingsforum som leds av chefläkare och utvecklingssamordnare.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll.

Du tycker att utvecklingsarbete är en intressant och stimulerande arbetsuppgift i vården. Du bör ha en god samarbetsförmåga och vara lösningsbenägen. Vi ser gärna att du är aktiv i förbättringsarbete och gillar utmaningar och har en bra organisationsförmåga

God datakunskap krävs och du bör vara bekväm med att arbeta i de vanligaste ordbehandlingsprogrammen.

Anställningsvillkor
Fast anställning som UVA 20 % tjänstgöringsgrad, uppdraget kan med fördel kombineras med ytterligare administrativa uppdrag såsom tex kvalitetscontroller samt klinisk tjänstgöring.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om uppdraget som UVA kontakta Verksamhetschef Annica Ahl tel 08-5870 3236

Välkommen att söka med CV och motivering varför du söker arbetet. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Ahl, Tel:08-5870 3236, annica.ahl@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25