Utvecklingsansvarig (UVA) sökes till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-10-15   

Publicerades: 2018-09-14

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Huvudfunktion

Utvecklingsansvarig (UVA) är klinikens kanal för att få förändring och utveckling i vårdnära system genomfört. UVA stödjer verksamhetschef, linjechefer och flödesägare i att driva utveckling och användandet av vårdnära system för att systematiskt kunna arbeta efter Capiomodellen.

Arbetsuppgifter

Du ingår i Medicinklinikens stab och stödjer klinikens utvecklingsarbete i vårdnärasystem, du är adjungerad medlem i klinikens ledningsgrupp och direkt underställd Verksamhetschefen i detta uppdrag.

UVA samverkar nära med kvalitets- och ekonomicontroller för framtagandet av material för att systematiskt kunna arbeta efter Capiomodellen och säkerställer att uppföljning och arbetssätt fungerar. UVA stödjer och prioriterar utveckling och införande av nya funktioner i vårdnära IT system och skapar förutsättning för detta, så att dokumentationen följer standards (CPI) och att resultat från kvalitetsindikatorer går att ta fram.

I den verksamhetsplan som tas fram på kliniken/enheten ska UVA identifiera de områden som berör utveckling eller förändring av VNS och ta fram ett förslag på hur saker kan göras samt resursåtgång i form av tid och personal. Beslut kring detta tas i klinikledningen.

Arbetet innebär ett nära samarbete med chefer och flödesägare, Super-users och medarbetare.

Du ingår även i sjukhusets utvecklingsforum som leds av chefläkare och utvecklingssamordnare.

Kvalifikationer

Du har några års yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll oavsett profession.

Du tycker att utvecklingsarbeten är intressant och stimulerande och tidigare förbättringsarbeten är meriterande. Du bör ha en bra organisationsförmåga, god samarbetsförmåga och vara lösningsbenägen.

God datakunskap krävs och du bör vara bekväm med att arbeta i de vanligaste ordbehandlingsprogrammen.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, som UVA 40 % tjänstgöringsgrad, uppdraget kombineras med klinisk tjänstgöring och/eller andra administrativa uppdrag. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att söka med CV och motivering varför du söker arbetet. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Wahlström, Tel:08-58703424

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28