Vaktmästare till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2018-12-24   

Publicerades: 2018-12-10

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Centraloperation består av en förberedelseenhet, tolv operationssalar, två postoperativa avdelningar, en sterilteknisk enhet och en preoperativ mottagning. Här opereras patienter planerat och akut dygnet runt.

Vår arbetsplats präglas av effektivitet, engagemang, delaktighet och allra främst, patienten i centrum.

Som vaktmästare på Centraloperation spelar du en viktig roll genom att vara behjälplig med diverse olika kringuppgifter som finns på en operationsavdelning. Det kan vara påfyllning av material, hjälpa till med iordningställande av operationssalen mellan operationerna osv. Arbete med att packa in instrument på vår steriltekniska enhet kan också förekomma.

Du kommer att arbeta måndag till fredag med viss kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, är flexibel och har en positiv inställning till utveckling och förändringsarbete. Du drivs av att hjälpa till och leverera service. Idealiskt är om du har tidigare bakgrund som vårdbiträde eller har arbetat i sjukhusmiljö.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kan komma att anställa innan ansökningstiden har gått ut. Därför välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander, Vårdenhetschef Centraloperation, Tel:08-5870 3438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.