Var med och bygg upp en vård i toppklass!

Sista ansökningsdag: 2018-11-25   

Publicerades: 2018-10-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Under 2018/2019 utökar vi verksamheten på Avdelning 20 med 12 nya vårdplatser inom hematologi och onkologi .Vi söker nu dig som är sjuksköterska och vill vara med och bygga upp vår nya avdelning och utveckla vården inom våra befintliga flöden som gastro-och lungmedicin. Tillsammans arbetar vi för en vård i toppklass!

 

På Capio S:t Görans sjukhus avdelning 20 finns onkologi/hematologi, gastroenterologi och lungmedicin, som är en specialiserad verksamhet som utreder och utför behandling.

Hos oss vårdar vi patienter med bl.a. bröst-, kolorektal- och prostatacancer, lymfom, myelom, KLL, IBD och leversjukdom, samt respiratoriska sjukdomar och utredning inom lungmedicin.

Nu har vi fått ytterligare ett antal vårdplatser med inriktning på onkologi och hematologi på en ny avdelning, men vi arbetar också intensivt med utveckling av den befintliga enheten inom gastroenterologi och lungmedicin.

De nya vårdplatserna drivs i samverkan med onkologi-/kirurgkliniken och Medicinskt Centrum-/ mottagningsverksamhet.

Som medarbetare är du en del av en mycket spännande utveckling där vår verksamhet är med i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte. För att upprätthålla kunskap och kompetens har vi regelbundna interna föreläsningar samt externa föreläsare.

På avdelningen ansvarar sjuksköterskor för omvårdnad, läkemedelshantering inklusive cytostatikadministrering, handhavande av centrala infarter samt medicinsk apparatur och är delaktiga i en säker vård och utskrivning.

Vi erbjuder dig breda och varierade arbetsuppgifter, men också möjlighet att utvecklas inom högspecialiserad teknik och behandling som t.ex. benmärgsprov, NIV-behandling, artär provtagning, PleurX m.m.

Vi har en välplanerad och väl organiserad verksamhet med förbättrings- och utvecklingsarbete enligt LEAN, och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi arbetar med effektiva patientflöden.

I vårt arbetssätt på Avdelning 20, ”Puls och Plan” deltar hela teamet i planering av patientens omvårdnad och medicinska vård. Det har utarbetats av personal på avdelningen för att stärka patientsäkerhet och effektivitet i det dagliga arbetet.

Vi sätter ett starkt fokus på tvärprofessionella team runt patient och närstående, där sjuksköterska läkare, undersköterska, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist ingår.

Du arbetar som sjuksköterska i team tillsammans med undersköterska. Här har du möjlighet att snabbt skaffa dig bred kompetens inom de olika kompetenserna och också att rotera mellan dessa i ditt arbete.

Du tycker om att bidra med dina kunskaper till arbetsgruppen och vill gärna delta aktivt i skapandet av ett gott arbetsklimat och utvecklingsarbete. Du värdesätter teamarbete men även att arbeta självständigt och att fatta egna beslut.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med ett eller ett par års erfarenhet, men det är inte ett krav. Meriterande är om du har arbetat inom akutsjukvård.

Välkommen med din ansökan!

Mer om vår verksamhet:

Tillsammans skapar vi på Capio S:t Görans sjukhus vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande strävar vi mot att bli landets bästa sjukhus. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Vårdenhetschef, Tel:08-58 70 30 74

Magdalena Liedberg, Biträdande vårdenhetschef, Tel:08-58 70 13 04

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28