Vårdadministratör/Receptionist

Sista ansökningsdag: 2019-02-28   

Publicerades: 2019-01-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lidingö är en personlig vårdcentral med ca 35 anställda som tillsammans tar hand om våra drygt 13 000 listade patienter. Vårdcentralen är belägen mitt i Lidingö centrum med goda kommunikationsvägar till Stockholm city vilket gör det lätt att ta sig till och från mottagningen. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en vårdadministratör/ receptionist som tillsammans med vår nuvarande duktiga administratör/receptionist ska ansvara för att ta emot våra patienter och besökare.

I arbetsuppgifterna ingår även posthantering, scanning och kontakt med andra vårdgivare samt arbete i vårt journalsystem såsom schemaläggning, tidsbokning, kontroll av kvå koder samt vårdkontaktsregistrering mm. Du kommer också att vara IT-kontakt mot supportfunktioner och ha hand om beställningar av behörigheter till samtliga våra system. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och tydliga mål där kvalitet och service prioriteras. I vår verksamhet har vi fokus på utveckling och lärande och du blir en viktig del av vårt team i strävan mot våra mål.


Kvalifikationer

Krav är att du som sökande skall ha tidigare erfarenhet av att arbeta som vårdadministratör i primärvård/slutenvård och ha goda kunskaper som användare och administratör av Take Care. Du kan vara undersköterska eller medicinsk sekreterare. Då rollen som vårdadministratör/receptionist innebär stort ansvar värdesätter vi att du har god serviceanda, samarbetsförmåga och flexibilitet. För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse att möta många människor där du med din lösningsorienterade framtoning skapar mervärde för patienten. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-03-15

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare, timanställning
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-17
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27