Vårdenhetschef till Fysiologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2018-11-18   

Publicerades: 2018-10-22

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla Fysiologiska kliniken på Capio S:t Görans Sjukhus som vår nya vårdenhetschef?

Beskrivning

Vid Fysiologiska kliniken utreds funktionsrubbningar i olika organ med modernaste tänkbara apparatur.

Här undersöks bl a patienter med misstänkt kärlkramp eller klaffel i hjärtat, astma och förträngningar i blodkärl. Kliniken är ackrediterad av Swedac sedan 1996.

Fysiologiska kliniken har ett brett spektrum av akuta och elektiva undersökningar som är unikt i landet, vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnédiagnostik, compartmenttryckmätning och neurofysiologiska undersökningar. Enheten är uppdelad på sju olika metodgrupper.

 

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef på Fysiologiska kliniken är du första linjens chef som tillsammans med läkarchefen ansvarar för verksamhetens dagliga drift. Du har det ekonomiska ansvaret samt personalansvaret för ett 40-tal medarbetare, varav ca 30 är biomedicinska analytiker, övriga är receptionister, undersköterskor och sjuksköterskor. Till din hjälp har du en biträdande vårdenhetschef samt en receptionschef som också ingår i ditt team.

Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen på Fysiologiska kliniken, tillsammans med bland andra läkarchef och controller. Som vårdenhetschef är du högst delaktig i att driva och utveckla verksamheten framåt och aktivt verka för en produktion anpassad till sjukhusets behov. Vårdenhetscheferna på Capio S:t Görans Sjukhus bildar ett stort nätverk av likasinnade som du har tillgång till.

Kvalifikationer

Du är en erfaren chef med legitimation i ett för verksamheten lämpligt yrke. Det är starkt meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete på fysiologisk klinik och med klinisk fysiologi. Troligtvis har du en bakgrund som biomedicinsk analytiker.

Som person är du exekutiv och trygg i att fatta egna beslut. Du inspireras av att tänka nytt för att anpassa verksamheten till sjukhusets nya patientflöden med bibehållen hög service till sjukhusets interna och externa uppdragsgivare. Du trivs med många kontaktytor, både externa och interna. Att bygga team och god laganda är ett stort intresse hos dig.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Anders Byström, telefon 08-58 70 35 11.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.