VÅRDKOORDINATOR / REHABKOORDINATOR TILL CAPIO VÅRDCENTRAL HAGA

Sista ansökningsdag: 2018-04-08   

Publicerades: 2018-03-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Haga är en välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca 40 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger på väster i Örebro och har ca 13 400 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, psykolog, laboratorium och sekretariat. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner, ordning och reda, högt i tak samt god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi erbjuder nu en kombinerad tjänst som Vårdkoordinator och Rehabkoordinator på Capio Vårdcentral Haga.

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och utvecklingsintresserad samt strukturerad i ditt arbetssätt.

Stora möjligheter finns att själv utforma arbetssätt och metoder inom ramen för uppdragen.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår två uppdrag:

Vårdkoordinator

Som vårdkoordinator fungerar du som fast vårdkontakt gentemot patienter och är kontaktperson för slutenvården samt kommunen.

Bevakning av Lifecare (webbaserat IT-stöd), kallelse och upprättande av SIP (samlad individuell planering) samt uppföljning ingår också i uppdraget.

Utveckling av arbetssätt och teamsamverkan.

Rehabkoordinator

Utveckla arbetssätt samt stödja verksamhetschefen med att ta fram, implementera och följa upp rutiner för sjukskrivningsprocessen. .

Bidra till att en rehabplan upprättas samt hålls aktuell. Rehabplanen upprättas genom att föra dialog med patient, läkare samt övriga i teamet och vid behov arbetsgivare, Försäkringskassan, Arbetsförmedling, Socialtjänst.

Kartlägga patienters rehabiliteringsbehov.

Vara kontaktperson/individuellt stöd till patienter om ingen annan medarbetare naturligt har den uppgiften.

Vara samarbetspartner och kontaktperson för externa aktörer såsom arbetsgivare, företagshälsovård, Försäkringskassan, Arbetsförmedling, Socialtjänst mfl.

Kvalifikationer

Legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal eller kurator/socionom.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Hitta till oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Robert Kaivanto, Tel:019-6024478

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.