Verksamhetschef till Capio Läkarhus Stenungsund

Sista ansökningsdag: 2018-06-26   

Publicerades: 2018-04-25

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Hos oss på Capio Läkarhus Stenungsund har cirka 14 800 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi till stor del teambaserat för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi har ett stort psykosocialt team samt ett stort rehabteam och även här samarbetar vi över professionsgränserna. Hos oss finns även företagshälsovård som erbjuder tjänster som hälsokontroller, intyg, rehabilitering, utbildningar och vaccinationer - helt anpassat efter våra kunders behov.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu dig som vill leda vår verksamhet framåt som verksamhetschef!

 

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef är du direkt underställd regionchefen och du ingår i ledningsgruppen. Du ansvarar för att leda, planera och utveckla verksamheten i linje med primärvårdens mål. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna och du ansvarar för enhetens ekonomi. I arbetet ingår att medverka i vårdcentralens process- och utvecklingsarbete. Som stöd i ditt chefsuppdrag finns stabsfunktioner för ekonomi, HR, kommunikation, verksamhetsutveckling och IS/IT.  

Kvalifikationer

Din grundprofession bör vara på högskole- eller universitetsutbildningsnivå, gärna som sjuksköterska eller annan relevant profession. Du bör ha ett stort intresse för ledarskap, verksamhetsutveckling och att leda i förändring. Det är meriterande om du har chefserfarenhet och gärna som chef inom hälso- och sjukvården. Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier och vi värdesätter ett chefskap som är mål- och resultatorienterat, värdebaserat och att du är kommunikativ och utvecklingsorienterad.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mikael Spetz, Områdeschef/MAL, Tel:0705-56 71 57

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2019-05-16
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård
2019-05-14
Verksamhetschef till Capio Citykliniken Halmstad
Capio Närsjukvård Region Väst Syd
2019-05-05
Nyfiken och modig verksamhetschef till Kirurgkliniken
Executive
2019-04-21
Nyfiken och modig verksamhetschef till Anestesikliniken
Executive
2019-04-21