Verksamhetschef till Capio Vårdcentral Amhult

Sista ansökningsdag: 2019-01-21   

Publicerades: 2018-12-21

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill utveckla och leda vår verksamhet framåt!

Capio Vårdcentral Amhult är belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. Vi har många trogna patienter och engagerade medarbetare. Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av tjugo medarbetare som servar cirka 7300 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag där du som verksamhetschef kommer att leda och utveckla verksamheten framöver. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att säkerställa en god arbetsmiljö för medarbetarna samt hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna inom givna ekonomiska ramar och uppsatta mål. I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Du är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet, ansvarar för lokala samarbetsrelationer samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå. Du rapporterar till regionchef och ingår i en väl sammansatt chefsgrupp bestående av 13 verksamheter. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR, IT-support och samordningsfunktioner.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har en bakgrund inom primärvården. Det är meriterande om du har en vårdlegitimation (exempelvis läkare) i grunden och tidigare erfarenhet av ledarskap. Du kanske har haft resultatansvar och arbetat med verksamhetsuppföljning i dina tidigare roller.

Som ledare är du tydlig i din kommunikation, har förmågan att konkretisera mål och att strukturera och prioritera vårdcentralens arbete. Du är handlingskraftig och känner dig trygg i att fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut.

Du ser det som en självklarhet att ha en aktiv insyn i det praktiska arbetet på vårdcentralen och att hålla dina kunskaper kring regelverk och system uppdaterade för att kunna ha en förståelse för det dagliga arbetet. Du är en empatisk ledare som förstår att receptet på framgång är att lyfta och utveckla dina medarbetare. Du är positiv till nya initiativ och idéer och är inte rädd för att tänka nytt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-02-11

Kontaktperson Capio

Jerrie Kullberg, regionchef, Tel:0708-54 56 65

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2019-05-16
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Vårdcentral Wasa
2019-05-14
Verksamhetschef till Capio Citykliniken Halmstad
Capio Närsjukvård Region Väst Syd
2019-05-05