Verksamhetschef till Capio Vårdcentral Axess

Sista ansökningsdag: 2018-03-05   

Publicerades: 2018-02-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Axess är belägen i vackra lokaler i Axesshuset i centrala Göteborg, ett stenkast från Järntorget. Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av 35 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 12 500 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu dig som vill leda vår verksamhet framåt som verksamhetschef!

 

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef på Capio Vårdcentral Axess har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi och medarbetare på vårdcentralen. Du ansvarar för det dagliga arbetet, att mottagningen levererar högkvalitativ vård och att mottagningen utvecklas mot uppsatta mål. Inom Capio lägger vi stort fokus på kontinuerlig förbättring och utveckling, kvalitet och patientnöjdhet och i tjänsten ingår uppföljning och rapportering både internt och gentemot regionen. Då våra medarbetare är vår viktigaste tillgång är en central del i ditt arbete att skapa bästa möjliga förutsättningar för personalen att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb.

Som stöd i ditt arbete har du inom Capio en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Capio ger dig som verksamhetschef goda möjligheter att utvecklas i din ledarroll genom att erbjuda ledarskapsprogram och forum för erfarenhets- och idébyte med dina chefskollegor inom organisationen.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med medicinskt ansvarig läkare på enheten och rapporterar till regionchefen för Capio Närsjukvård Region Väst Syd.

 

Kvalifikationer

Du som söker har givetvis en bakgrund inom vården med dokumenterad medicinsk kompetens. För att trivas och lyckas väl i denna roll krävs att du har god ledarkompetens med en stark vilja och förmåga att leda och utveckla verksamheten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från rollen som chef, gärna från primärvården.

Du har god förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv och är bra på att organisera och följa upp verksamheten på ett strukturerat och resurseffektivt sätt. Vi värdesätter din förmåga att motivera och entusiasmera medarbetarna genom ett positivt förhållningssätt, lyhördhet och tydlig kommunikation.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jerrie Kullberg, regionchef, Tel:0708-54 56 65

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Nyfiken och modig verksamhetschef till Anestesikliniken
Executive
2019-04-21
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård
2019-04-14
Verksamhetschef med driv och engagemang
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2019-04-14
Verksamhetschef till Capio Citykliniken Broby
Capio Citykliniken Broby
2019-04-07