Verksamhetschef/enhetschef till Capio Globen Ögonklinik

Sista ansökningsdag: 2019-04-05   

Publicerades: 2019-03-08

Om oss

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Vi satsar nu för fortsatt utveckling av verksamheten och söker dig som vill vara med och erbjuda Sveriges bästa Ögonsjukvård. Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Vill du vara med och utveckla Capios specialiserade ögonvård i Stockholm?
Vi är en av Sveriges största ögonsjukvårdsaktörer och är stolta över vårt varumärke och anrika verksamheter. Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, det bästa kundbemötandet och stort engagemang bland våra medarbetare. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans bygger framtidens vård och drivs av ambitionen att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi söker nu verksamhetschef/enhetschef

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla våra verksamheter framåt.
I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheten Globen
ögonkliniker i Skärholmen och Globen, och rapporterat direkt till VD för Capio Ögon och ingår i bolagets ledningsgrupp.
I rollen som enhetschef ansvarar du för att planera och organisera det dagliga arbetet på kliniken vid Globen. Du ansvarar självständigt att driva utvecklingen för att uppnå uppsatta affärsmål.
Ansvara för planering, uppföljning och analys av verksamhet och resursutnyttjande så att produktion, ekonomi-, kvalitets - och miljömål uppnås.
I uppdraget ingår även att ansvara för verksamheten i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter som åligger tjänsten som verksamhetschef samt implementera gemensam digitaliseringsagenda, marknadsåtgärder etc.

Du som söker bör ha chefserfarenhet/ledarskapserfarenhet innefattande både personal- och budgetarbete samt resultatansvar.
Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Kvalifikationer: Erfarenhet och kunskap inom ögon, så som optiker, ögonsjuksköterska eller motsvarande är meriterande.
Du ska även ha ett stort intresse av att utveckla verksamheten genom bl a digitalisering och nya kundsegment, god affärsförståelse och förmåga att jobba både strategiskt och operativt.

Anställningsvillkor; Tillträde efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karl Johansson Bäckgren, VD , Tel:070 249 26 84

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.