Administratör till kirurgmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-12-16   

Publicerades: 2018-11-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Är du en kunnig och serviceinriktad person med en stor vilja att ta ansvar? Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa i ett bolag som gör skillnad? Då ska du läsa vidare!

Vi söker nu en administratör med systemintresse till kirurgmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus mitt i centrala Stockholm. Du kommer bli en del av en arbetsgrupp som idag består av 26 medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast enligt överenskommelse. Intervjuer påbörjas under annonseringen. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som administratör på kirurgmottagningen kommer du till exempel att:

  • Arbeta i olika system som vårt journalsystem Cosmic och Excel
  • Administrera i register såsom INCA
  • Arbeta med schemaläggning

Du har en central roll i verksamheten med många kontaktytor. En viktig och rolig del i ditt arbete är att via telefon, mail och personliga möten bistå med bästa möjliga stöd till såväl chefer som medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst en gymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av arbete inom administration, förslagsvis från en större organisation alternativt ett shared service center. Du har ett stort systemintresse och generellt goda datakunskaper, främst i Excel. Eftersom rollen inkluderar många kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift .

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och trivs med att ta en aktiv roll i att bidra till förbättringsarbete. Din förmåga att organisera och planera arbetet samt följa gemensamma rutiner är god och du är givetvis van vid att hantera deadlines. Vidare är du effektiv och kvalitetsmedveten och eftersom rollen inkluderar att supportera verksamheten i olika frågor behöver du dessutom vara hjälpsam, serviceinriktad och lyhörd. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom med hög integritet och gott omdöme. Med din positiva inställning och goda samarbetsförmåga finner du det självklart att bidra till ett trevligt arbetsklimat och att vidareutveckla lönefunktionen hos Capio S:t Görans Sjukhus.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.