Vikarierande informatör till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-01-14   

Publicerades: 2017-12-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Informatör med fokus på redaktionellt arbete och trycksaksproduktion. 

Vi söker dig som är en erfaren skribent med god redaktionell kunskap och erfarenhet, samt med kompetens inom trycksaksproduktion. Vi erbjuder dig en roll där du får nyttja din redaktionella kompetens till produktion i flera kanaler, och vara med och utveckla våra redaktionella arbetssätt. Du kommer att få vara med i en spännande fas av sjukvårdens utveckling i Stockholm, på en nytänkande arbetsplats där varje medarbetare är viktig. 

Informationsavdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus består i dag av tre informatörer. Då en av oss går på mammaledighet behöver vi förstärka med en vikarie. Vi ansvarar för sjukhusets interna och externa kommunikation och arbetar både operativt och strategiskt. 

Dina arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammas med ansvarig utgivare driva arbetet med interntidningen Communicare med 4 utgåvor per år med allt från planering till produktion och layout. Du kommer att ha ett ansvar för det dagliga redaktionella arbetet i sjukhusets digitala kanaler såsom intranät, externwebb och sociala medier. Du producerar texter, fotograferar, publicerar och uppdaterar. Andra arbetsuppgifter är att skriva informationstexter, nyhetsbrev/mejlutskick och självständigt producera trycksaker. I tjänsten ingår också att hantera sjukhusets informationsbrevlåda.

Din bakgrund:

• Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation/information. 
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal, främst på svenska men även engelska. 
• Är en god skribent med några års erfarenhet av redaktionellt arbete för tryck och webb. 
• Goda kunskaper i layout/formgivning för tryck. 
• Goda kunskaper i InDesign. 
• Grundläggande kunskaper inom fotografering och digital bildbehandling. 

Du är nyfiken, modig och har god förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter. Du arbetar nära verksamheten och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. Arbetsuppgifterna hos oss är omväxlande och du kan snabbt ställa om och växla mellan olika uppgifter. Du är van att sätta dig in i nya situationer, verksamheter och arbetsuppgifter. 

Tjänsten är ett föräldravikariat med start i februari 2018 på minst 1 år.

Under julhelgen har vi inte möjlighet att ta emot frågor om tjänsten, men vi ser istället fram emot din ansökan senast den 14 januari!

Varmt välkommen till oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Februari 2018 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.