Vikarierande webbredaktör till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-06-07   

Publicerades: 2018-05-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är en duktig skribent med kompetens inom webbpublicering. Du är junior i ditt yrke och vill utvecklas vidare inom digital teknik.

Vi erbjuder dig en roll där du får skriva och publicera i flera kanaler, och vara med och utveckla vårt redaktionella arbetssätt. Du kommer att få vara med i en spännande fas av sjukvårdens utveckling i Stockholm, på en innovativ arbetsplats där varje medarbetare är viktig. 

På Informationsavdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus arbetar i dag tre personer. Vi har ett brett uppdrag inom intern och extern kommunikation, och arbetar med digitala kanaler, sociala medier, trycksaksproduktion samt foto och film. En av oss ska nu gå på föräldraledighet och vi söker en ersättare till ett vikariat på 11 månader, med möjlighet till förlängning. Vi söker en heltid men deltid kan också diskuteras.

Hos oss kommer du att producera text och bild av olika slag och publicera i våra kanaler, uppdatera våra webbplatser, samt producera och uppdatera trycksaker. 

Dina arbetsuppgifter:

Skriva redaktionell text till våra olika kanaler
Publicering och korrektur på våra webbplatser
Publicering och bevakning av sociala medier och e-post
Enklare foto som till exempel porträttfoto
Enklare redigering och grafisk produktion


Vi söker dig som:

Har en utbildning inom journalistik eller kommunikation 
Har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på svenska 
Är en god skribent med några års erfarenhet av redaktionellt arbete
Har grundläggande kunskaper inom fotografering och digital bildbehandling
Har goda kunskaper i publicering i CMS-verktyg, till exempel Episerver eller motsvarande
Har kunskaper i layout/formgivning med Adobe InDesign 

Vi söker dig som är nyfiken, modig och har god förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter. Du arbetar nära verksamheten och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. Arbetsuppgifterna hos oss är omväxlande och du kan snabbt ställa om och växla mellan olika uppgifter.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Persson/Informatör, Tel:08-5870 2766

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.