Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Sjuksköterskor sökes till akuten!

Sista ansökningsdag: 2018-06-09   

Publicerades: 2018-05-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Akutmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus fortsätter att växa och expanderar pga ökade flöden i och med omstruktureringen av Karolinskas akut. Hos oss tar vi emot vuxna patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Sjukhuset är Stockholms mest centrala akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet akuta patienter. Här arbetar vi i nya fräscha lokaler och just nu byggs även en ny entré och ambulansinfart till akuten.

På akutmottagningen jobbar vi med ständiga förbättringar i det vardagliga arbetet. Som medarbetare finns möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det är korta beslutsvägar och vi prövar gärna nya lösningar. Vi har en välkomnande personalgrupp, ett öppet klimat och en omväxlande miljö. Teamarbete är en viktig ingrediens i vårt dagliga arbete och vi arbetar systematiskt med teamträning.

Hos oss arbetar du treskift dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer
Just nu söker vi dig som är sjuksköterska som har hunnit arbeta minst 2 år, gärna med erfarenhet av akutsjukvård eller som är utbildad specialistsjuksköterska i akutsjukvård. Du tycker om att arbeta med det akuta omhändertagandet och vill vara med i vårt viktiga teamarbete. Vi rekryterar just nu flera personer, med start efter sommaren eller enligt överenskommelse.

Vi ber dig att skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen. Under ansökningstiden gör vi urval och intervjuar löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad, Tel:08-58 70 29 33

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25